Uncategorized

Dé hotspots van Kreta

Kreta staat bekend om het grote aantal toeristen dat het elk jaar weer aantrekt. Hierdoor krijgen veel mensen al snel het idee dat het overal op het eiland druk is, echter is deze topdrukte vooral te vinden rondom de strandgebieden en kustplaatsen. Wanneer u meer landinwaarts trekt, zult u al snel merken dat het rustiger wordt en dat u dus ook echt kunt genieten van het authentieke Griekenland. Voor u zijn er een aantal hotspots op een rijtje gezet, waardoor u een duidelijk overzicht heeft van dingen die u echt meegemaakt moet hebben tijdens uw trip naar Kreta.

Chania

Volgens velen is Chania, de tweede grootste stad van Kreta, de mooiste stad van Kreta, en dit komt met name door de vele historische gebouwen, bezienswaardigheden en mooie huizen. Wanneer u door het oude centrum van Chania loopt komt u veel restaurants tegen met een waanzinnig uitzicht. Niet voor niets heeft Chania de naam: de Diamant van Kreta.

Romantische zonsondergang

Wanneer u tijdens uw vakantie naar Kreta behoefte heeft aan een beetje romantiek is de zonsondergang van Agii Apostoli zeer zeker aan te raden. Wanneer u via het strand van Iguana naar de klif die uit de zee steekt loopt, komt u een klein kerkje tegen. Bij dit kerkje is rond acht uur de zonsondergang te zien, waar u wellicht uw geliefde ook ten huwelijk kunt vragen.

Diner met uitzicht over de haven

In de oude haven van Chania is een restaurant, genaamd Four Seasons, te vinden. Dit restaurant is anders dan de andere restaurants op Kreta. Bij dit restaurant wordt u namelijk niet naar binnengetrokken en krijgt u te maken met een bescheiden restaurant, dat waarde hecht aan uw restaurant. Tijdens uw diner kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de oude haven en kunt u ook genieten van de mensen die voorbijlopen en daarnaast is het eten ook nog eens fantastisch!

Wil je geen hotspot missen op Kreta? Dankzij deze handige vakantie apps mis je er geen een!

Leave a Reply