Beleef Kreta

Uitgaan op Kreta, één groot feest!

Kreta staat bij de jongeren onder ons te boek als een leuk vakantieland met vele mogelijkheden om een leuk feestje mee te pakken. Bij verschillende reisorganisaties kan je daarom ook speciale jongeren vakanties boeken zodat je rondgeleid wordt door de Nederlandse reisleiding die op dat moment helemaal bekend is daar en je mee loodst naar de beste clubs, bars en discotheken van Kreta. Onderstaand zal een lijstje volgen over het nachtleven in Kreta.

uitgaan

Starbeach
De lijstaftrapper is niets minder dan Starbeach waar Chersonissos om bekend is geworden in Kreta. Een groot terrein met in het midden voor het podium een zwembad die ook dient als dansvloer. De grootste DJ’s van de gehele wereld worden ingevlogen maar ook Nederlands Best staat er te draaien. Daarnaast is er een mooi uitzicht en kan je heerlijk genieten van het grote aanbod aan dranken. Veel bezocht door Nederlanders.

’t Hof van Holland.
De feestkroeg in Chersonissos waar je minstens één keer moet zijn geweest wanneer je in Kreta bent. Een gezellige feestkroeg met bijna alleen maar Nederlanders en Nederlands personeel. Veel Nederlandse muziek waar ongeveer 350 man op een avond los kan gaan.

Club Sensation
Midden in het centrum van Chersonissos vind je de prachtige club Sensation. Een brede line-up van vele verschillende DJ’s van verschillende genres. Zowel dirty house, minimal, club en electric komen hierlangs gedraaid en is zeker een goede aanrader voor een tof feestje.

Havana Club
Weinig woorden hoeven hieraan vuil gemaakt te worden, twee clubs in één zegt eigenlijk al genoeg!

El Paradiso
Vele nationaliteiten hebben deze club al gevonden dus wacht niet langer en breng ook een bezoekje aan de club midden op de boulevard. Voornamelijk de mainstream van blub/house naar top 40 doen deze boksen laten trillen. Je drankjes kan je gemakkelijk bestellen bij een van de Nederlandse barmannen of vrouwen.

BioBio
Buiten een terrasje pakken, of lekker los binnen. Het kan beiden in club BioBio, samen met ongeveer 400 andere gasten is dit een top plek om een leuk feestje te pakken direct aan de boulevard. Lekker genieten van de top 40 muziek en ondertussen dansen en sjansen.

crete

ZigZag
Deze club en lounge in een maken het ultieme genieten waar in Mallia. Toffe lichtshows, een modern design en muziek die zo hard staat dat je wel moet dansen! Een van de grotere clubs in Mallia is dan toch echt wel ZigZag.

Apollo
Nog een hele populaire club midden in Mallia is Apollo Club. Naast de vele geode locale Dj’s komen er met enige regelmaat ook internationale DJ’s. Met één grote en twee kleine bars kan je hier je je welgeliefde en verdienede drankje heerlijk nuttigen in een van de vele zalen.

CandyClub
Een van de nieuwere en modernste clubs is te vinden in Mallia. De toffe lichtshows en optredens van vele bekende artiesten gaan dan ook niet zomaar voor bij. Je moet hier minimaal een keer zijn geweest tijdens je bezoek aan Kreta, en dan met name de strip van Mallia.

Cameo Club
Deze club staat zeker niet onderaan het lijstje van vele vakantiegangers die naar Kreta gaan. De club staat bekend om het entertainment dat de bartenders weggeven. De continue kwaliteit, sfeer en muziek zijn perfecte omstandigheden om een goed feestje te bouwen met je vrienden. Vooral veel shotjes worden hier weg getikt!

Uitgaan op Kreta is eigenlijk een groot feest, maar er is veel meer in Kreta te doen dan alleen maar feesten. Zo zijn er ook heel veel leuke kleinere barretjes en terrasjes en kan je gemakkelijk goede kroegentochten doen onder leiding van een reisleider bijvoorbeeld. Deze weet precies waar je wel en niet naar binnen moet gaan om een leuke avond te hebben.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply